تاريخ : پنج‌شنبه 25 اسفند 1390 | 16:13 | نویسنده : tarfande3tan

 معمولا هنگامی که ویندوز خاموش می شود تنظیمات Desktop را مانند محل آکونها و همچنین Appearance را ذخیره می کند. اگر می خواهید همچین اتفاقی نیفتد و همه چیز بعد از خاموش یا رستارت کردن به حالت اول برگردد دستور Regedit را در منوی ران اجرا کنید و بعد به مسیر زیر بروید: 
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\ Policies\Explorer 
یک مقدار جدید
DWORD به نام Nosave Settings بسازید و رایانه را دوباره رستارت کنید. 




💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران